Patru foști fotbaliști ai echipei „lupilor” pot fi văzuți sâmbătă și duminică la TV, la noile lor echipe

Dragos Trestioreanu -

Patru foști fotbaliști ai echipei „lupilor” pot fi văzuți sâmbătă și duminică la TV, la noile lor echipe

După cum am mai scris, la finele trecutei ediții de campionat a Seriei a III-a din al treilea eșalon, conducerea noii divizionare B FC Petrolul Ploiești a semnat actele unor întreruperi de contract amiabile cu o serie de jucători. Unii dintre aceștia au ajuns tot la echipe de Liga a II-a și, cum pe fiecare etapă se transmit live câte cinci partide de la acest nivel, există posibilitatea ca ei să fie revăzuți des de foștii lor suporteri.

După ce vineri după-amiază, posturile de televiziune deținătoare ale drepturilor exclusive de transmisie din eșalonul secund de  fotbal – Digisport, Telekomsport și Look, prin canalele lor – au transmis live succesul Petrolului, cu scorul de 3-0, de la Chiajna, în dauna formației CS Balotești, sâmbătă, 11 august, și duminică, 12 august, se vor mai prelua două confruntări în care vor fi prezenți pe teren, de la început sau pe parcurs, ex-jucători din lotul petrolist care a promovat în Liga 2.

Astfel, în prima zi a week-end-ului, de la ora 13.00, în întâlnirea dintre UTA Arad și SSC Farul Constanța, vor evolua, la oaspeți, fundașul central stânga Gabriel Frîncu, integralist la victoria la scor de acum o săptămână, 4-1, în fața retrogradatei ACS Poli Timișoara, și – în premieră, după ispășirea unei etape de suspendare – mijlocașul ofensiv Georgian Păun. Duelul va avea loc pe un stadion, „Motorul”, din Arad, dotat de curând cu iarbă artificială, numărul echipelor din Liga a II-a care evoluează acasă pe astfel de suprafețe sporind în ultima vreme.

A doua zi, duminică, de la aceeași oră, pot fi urmăriți combătând pe arena Dan Păltinișanu, din Timișoara, cu noua lor grupare, Dacia Unirea Brăila, contra mai sus-amintitei ACS Poli, portarul Raul Avram și atacantul cu mare poftă de gol din Liga a IV-a, când era echipat în galben și albastru, Roland Stănescu.

Foto: www.fcpetrolul.ro