PĂULEŞTI. Autorităţile sunt pregătite pentru deszăpezirea drumurilor

Redactia -

PĂULEŞTI. Autorităţile sunt pregătite pentru deszăpezirea drumurilor

Cum iarna bate la uşă iar ninsoarea poate cădea în orice clipă, autorităţile locale ale comunei Păuleşti au luat, deja, măsuri pentru a gestiona aşa cum trebuie activitatea de deszăpezire pentru sezonul rece 2016-2017. 

A fost încheiat un contract cu o firmă de specialitate. De asemenea, au fost asigurate şi stocurile de material antiderapant, astfel încât să se poată interveni la orice oră. 

 

sandu_tudor_1

 

Sandu Tudor, primarul comunei Păuleşti: „Am încheiat un contract cu o firmă specializată. Avem utilaje suficiente pentru a interveni rapid pe toate drumurile locale atunci când condiţiile meteo o vor impune. De asemenea, am asigurat şi stocul necesar de material antiderapant. Toate aceste achiziţii s-au făcut respectând două criterii esenţiale din punctul meu de vedere. Primul a fost acela al calităţii, al asigurării unui serviciu de deszăpezire rapid, eficient, pentru ca pe toate străzile din satele comunei Păuleşti să se poată circula în condiţii bune. Al doilea criteriu a fost acela al cheltuirii eficiente a banilor publici. În acest sens am încheiat un contract foarte convenabil pentru administraţia locală, noi urmând a plăti serviciile către firma respectivă numai atunci când se intervine efectiv pentru curăţarea drumurilor de zăpadă şi nu pentru staţionarea utilajelor sau alte astfel de costuri ascunse”