Paulesti.Lucrări de amenajare a zonei Sălii de sport

Redactia -

Paulesti.Lucrări de amenajare a zonei Sălii de sport

În cadrul programului de  investiţii realizate, în cursul acestui an, de către Primăria şi Consiliul Local se regăsesc şi o serie de lucrări de amenajare a zonei noii săli de sport a comunei Paulesti. 

Vorbim despre un  obiectiv important pentru comunitatea locală din Paulesti, sala de sport fiind construită, în principal, pentru a le oferi elevilor de la şcolile din localitate posibilitatea de a efectua orele de educaţie fizică în condiţi optime, indiferent de sezon sau de vremea de afară. De asemenea, sala de sport poate găzdui evenimente sportie profesioniste şi, în plus, poate fi închiriată de către cei care vor să joace fotbal sau alte sportul de echipă cu prietenii.

Sandu Tudor, primarul comunei Paulesti: „Pentru ca întreg perimetrul în care a fost construită sala să capete un aspect plăcut şi, de asemenea, pentru ca toţi cei care vin cu maşina aici să aibă unde-şi lăsa autoturismul, am luat decizia de a executa lucrări de amenajare a terenului adiacent sălii. Lucrările se află în curs de execuţie şi constau în amenajarea de alei pietonale, spaţii de parcare şi spaţii verzi.”

Citeşte şi: Programul de funcţionare a Sălii de Sport Păuleşti