PĂULEŞTI. Lucrările la Sala de sport a localităţii au intrat în linie dreaptă

Redactia -

PĂULEŞTI. Lucrările la Sala de sport a localităţii au intrat în linie dreaptă

În scurt timp urmează a se inaugura, la Păuleşti, una dintre cele mai moderne săli de sport din judeţul Prahova. Proiectul este realizat în urma unui parteneriat între Compania Naţională pentru Investiţii (CNI) care a finanţat construirea sălii de sport şi administraţia locală a comunei Păuleşti care a pus la dispoziţie terenul necesar şi a realizat racordarea la reţelele de utilităţi a clădirii.

„Pe raza comunei Păuleşti nu exista nicio sală de sport, iar pe timp de iarnă copiii nu aveau unde să-şi desfăşoare orele de educaţie fizică, acesta fiind principalul motiv pentru care am decis realizarea acestei investiţii. Subliniez faptul că această sală de sport este destinată în principal elevilor din localitate, aceştia urmând a efectua aici orele de educaţie fizică. Doar după finalizarea orelor de curs sala va putea fi folosită şi pentru alte activităţi. Cât priveşte locaţia aleasă, vreau să precizez faptul că principalul criteriu a fost acela ca sala de sport să se afle la o distanţă egală de cele două şcoli, din satele Păuleşti şi Găgeni”, ne-a declarat Sandu Tudor, primarul comunei Păuleşti. 

Cât priveşte transportul elevilor de la şcoală la sala de sport şi înapoi, edilul localităţii ne-a declarat că există soluţii, şcolarii urmând a fi duşi cu microbuzul.