PDL Prahova ridiculizează campania de achiziţii a UNPR

Redactia -

PDL Prahova ridiculizează campania de achiziţii a UNPR

După ce PNL a dezminţit plecarea primarului din Floreşti, Eugen David, la UNPR, iată că şi PDL neagă că doi primari ai săi ar fi trecut în tabăra progresiştilor. Conducerea PDL Prahova ridiculizează atât comunicatele de presă transmise de către UNPR, cât şi pe preşedintele formaţiunii, Daniel Niculae. Iată cum sună comunicatul transmis redacţiei de către PDL:

„Intr-o topica ciudata si extrem de succinte, comunicatele lansate in media locale de progresistii prahoveni anunta inscrierea in Asociatia UNPR a doi edili ce apartin Partidului Democrat Liberal. Dincolo de lipsa de sustinere a stirilor respective, pentru ca atat primarul comunei Sangeru, Radu Gheorghe, cat si primarul comunei Carbunesti, Stan Petre, s-au aratat indignati de nominalizarea lor ca apartinand asociatiei mai sus mentionate, comunicatele respective nu fac decat sa puna la indoiala credibilitatea si capacitatea de comunicare a semnatarului acestora, respectiv a presedintelui UNPR Prahova Daniel Niculae. Avand, probabil,creierul infierbantat de zaduful de afara si sigur imbatat de succesul trecerii in barca puterii a consilierului judetean Ionescu Radu, Daniel Niculae s-a grabit sa clameze noi racolari, pe care doar el si alti cativa “regresisti” se incapataneaza sa le vada acolo unde ele nu exista.      

     Lasand de-o parte tehnica de scriere a comunicatelor, ce tradeaza experienta BAC-ului tardiv, presedintele UNPR Prahova nu incearca decat sa isi justifice, prin minciuna, lipsa de rezultate in activitatea de racoloare a noi membri din nou formata Alianta Crestin Liberala din Prahova. De unde tragem cel putin doua concluzii: ca ACL le da fiori reci, in plina arsita, celor de la putere, si ca disperarea pune stapanire, incet-incet, pe venerabilii “mon-cheri” ce conduc, inca, judetul lui Nenea’ Iancu.

Curat murdar mon cher!”

 

PDL Prahova