PDL susţine creşterea plafonului de acordare a subvenţiei la încălzire

Redactia -

PDL susţine creşterea plafonului de acordare a subvenţiei la încălzire

COMUNICAT DE PRESĂ:

Primarul Iulian Bădescu a refuzat să pună în dezbatere publică proiectul iniţiat de către consilierii locali ai PDL prin care se prevede ca subvenția pentru gigacalorie să fie acordată familiilor în care venitul este de 1.500 lei/ membru, iar pentru persoanele singure şi familiile monoparentale venitul este de 1.800 lei .
În susținerea acestui proiect au fost depuse  peste 11.000 de semnături ale ploieştenilor , primarul USL ignorând, prin aceasta, voinţa miilor de cetățeni.
În cadrul dezbaterii publice organizată de primarul Iulian Bădescu, ieri seara, la Teatrul Toma Caragiu, proiectul nu a fost supus dezbaterii, iar unul dintre consilierii PDL a fost întrerupt violent în momentul în care a intenționat să reamintescă, celor prezenți, faptul că la Ploieşti, actuala administrație este responsabilă de creşterea preţului la gigacalorie de la 160 de lei la 231,84 de lei.
PDL dezaprobă modul neprofesionist în care a fost organizată această dezbatere publică şi solicită administrației organizarea unei noi întâlniri cetăţeneşti în cadrul căreia să poată fi prezentat, în mod civilizat, proiectul susținut de peste 11.000 de ploieşteni.

 

 04.09.2013     


Adrian Dobre,

Preşedinte PDL Ploieşti