Pe 3 iulie se dă startul distracţiei la Vara Copiilor

Redactia -

Pe 3 iulie se dă startul distracţiei la Vara Copiilor

Toata vara, miercuri de miercuri copiii se distreaza la Vara Copiilor in fata Palatului Culturii Ploiesti, intre orele 18-20.

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova organizeaza in perioada 3 iulie – 4 septembrie editia a II-a a evenimentului Vara Copiilor.

Evenimentul se adreseaza prichindeilor intre 3-7 ani si juniorilor intre 8-12 ani si presupune un concurs principal: desen pe asfalt, biciclete, fotbal, role, alergare, karaoke, dans s.a. si numeroase alte concursuri si ateliere.

Particiipantii la aceste jocuri pe langa distractie vor putea sa castige si multe premii de la sponsorii evenimentului, de la tricouri Bibi Vacanta, biciclete, accesorii pentru biciclete Tomas Motors, inghetata Napoca, cursuri pentru copii, abonamente HD Kids. Lista completa a premiilor si detalii despre eveniment pot fi gasite pe www.varacopiilor.ro.

3 iulie este ziua dedicata desenului pe asfalt. Inscrierile la concursurile Vara Copiilor se fac incepand cu orele 17.30.

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova (APDT PH)este un parteneriat public-privat infiintat in mai 2008 care are ca scop principal dezvoltarea durabila si promovarea turismului din zona turistica Prahova, atat in tara cat si in strainatate.