Pe 4 iunie, mega-concert în aer liber : ploieştenii vor putea oficial să „dea vina pe Voltaj”

Redactia -

Ploieştiul va avea ocazia, pe data de 4 iunie anul curent, să dea oficial „vina pe Voltaj” pentru calitatea unei seri de distracţie şi muzică bună. La Hipodromul Ploieşti, începând cu ora 17.00, îşi vor face simţită prezenţa formaţii precum Vunk, cântăreţi precum Fuego şi Nico, precum şi binecunoscuta formaţie a lui Călin Goia, ce a promis să încingă spiritele participanţilor. Aceasta este prima prezenţă a celor de la Voltaj pe scena ploieşteană a ultimilor 2 ani, cât şi primul recital ploieştean în aer liber al celor de la  Vunk, ceea ce face ca organizatorii să fie încrezători în prezenţa la eveniment a unui public de dimensiuni vaste, dornic să-şi petreacă seara alături de cei mai iubiţi cântăreţi români. Nico pregăteşte la rândul ei surprize cu ocazia revenirii în oraşul natal, cântând piese de pe ultimul album  alături de orchestra Chorus Live Band şi promiţând un recital de senzaţie, cu multe elemente inedite.

Evenimentul este susţinut de Daniel Niculae, candidat la Preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova din partea UNPR. Acesta s-a referit pe siteul personal la cât de importantă este susţinerea artiştilor pentru un tânăr politician, în condiţiile în care aceştia pot constitui mesageri muzicali ai unor idei de pe urma cărora un oraş, judeţ sau naţiune să profite.

Singura întrebare care rămâne, conform versurilor melodiei „Pleaca” a celor de la Vunk, este următoarea : În clipa în care publicul va părăsi arena Hipodromului, va reuşi să renunţe la senzaţia de euforie până ziua următoare ?