Pecheziţii la suspecţi de furturi auto şi tâlhării

Redactia -

Pecheziţii la suspecţi de furturi auto şi tâlhării

În această dimineaţă, poliţiştii ploieșteni, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul B.C.C.O. Ploiești, au efectuat trei percheziţii la locuinţele unor persoane suspectate de comiterea unor furturi din auto şi tâlhării. La domiciliile acestora au fost găsite și plante cu caracteristicile drogurilor de risc.

La data de 28 iunie a.c., poliţişti din cadrul Poliției municipiului Ploiești, împreună cu poliţişti din cadrul B.C.C.O. Ploiești și cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale Prahova, au efectuat trei percheziţii la domiciliile unor persoane din Ploiești, suspectate de comiterea unor furturi din auto şi tâlhării.
La locuințele acestora au fost găsite și ridicate obiecte folosite la comiterea infracțiunilor, arme albe, un pistol cu gaze, bunuri susceptibile a proveni din furturi și plante cu caracteristicile plantelor stupefiante.
La sediul poliţiei au fost aduse, pentru cercetări trei persoane. Doi dintre suspecţi au fost reținuţi, urmând să fie prezentate cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activității infracționale