Penitenciarul de femei Târgșorul Nou caută să angajeze medic

Daniel Dimache -

Penitenciarul de femei Târgșorul Nou caută să angajeze medic

 În vederea încadrării ca polițist de penitenciare, Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou scoate la concurs, din sursă externă, un post vacant de execuţie de ofiţer – MEDIC confirmat în specialitatea Medicină generală/ Medicină de familie, în cadrul sectorului medical.

Pentru postul scos la concurs se pot prezenta medici cu drept de liberă practică, specialişti sau primari confirmaţi în specialitatea respectivă, rezidenţi aflaţi în ultimul an de pregătire în specialitatea postului scos la concurs.

Întrucât postul scos la concurs este de poliţist de penitenciare (ofiţer), candidații trebuie să îndeplinească şi condițiile necesare pentru dobândirea calităţii de poliţist de penitenciare, prevăzute la art. 11 din Legea nr. 145/2019, cu modificările şi completările ulterioare.

Înscrierea se face la sediul Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou în termen de 15 zile calendaristice de la data publicării anunţului în Viaţa Medicală nr. 27 din 09.07.2021, adică până la data de 26.07.2021, inclusiv, ora 16.00.

Bibliografiile, tematicile şi probele de concurs pentru ocuparea posturilor de medic, diverse specialităţi, sunt cele stabilite pentru examenul de medic specialist, în specialităţile respective, publicate pe site-ul Ministerului Sănătăţii – secţiunea Carieră/ Specialişti/ Concursuri/ Examene şi Concursuri Naţionale/ Tematica concursului pentru ocupare de post medici specialişti şi Tematica examenului de medic specialist specialitatea medicină de familie.

Anunţul de concurs se regăseşte pe site-ul unităţii la adresa: http://anp.gov.ro/blog/concurs-de-ocupare-din-sursa-externa-a-99-posturi-de-medic-diverse-specialitati-1-post-de-biolog-si-2-posturi-de-biochimist-din-aparatul-propriu-al-administratiei-nationale-a-penitenciarelor-si-u/

 

Informaţii suplimentare se pot obţine de la structura de resurse umane din cadrul Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou, telefonic la nr. 0244/381254 sau 0244/380770, interior 144 sau prin e-mail la adresa [email protected] precum și pe site-urile Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou și al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.