Penitenciarul Ploieşti angajează. Află detalii

Redactia -

Penitenciarul Ploieşti angajează. Află detalii

Penitenciarul Ploieşti angajează. Instituţia scoate la concurs, din sursă externă 1 post vacant de execuţie – ofiţer (construcţii) în cadrul sectorului economico-administrativ. La concurs pot participa persoanele care îndeplinesc condiţiile generale, precum şi condiţiile specifice de ocupare a posturilor. Dosarele complete se depun la sediul Penitenciarul Ploieşti până la data de: 03.05.2023, inclusiv, ora 15.00.

Condiţiile specifice de ocupare a posturilor, probele de concurs, precum şi bibliografia şi tematica de concurs, Prezentarea generală a posturilor, normele şi baremele specifice privind organizarea, desfăşurarea şi evaluarea probelor cu caracter eliminatoriu sunt prevăzute în Anexele la anunţul de concurs şi se regăsesc pe site-ul ANP https://anp.gov.ro/blog/concurs-de-ocupare-din-sursa-externa-a-97-posturi-vacante-de-executie-ofiteragent-din-cadrul-sectorului-economico-administrativ-din-unitatile-penitenciare/ cât şi pe site-ul Penitenciarului Ploieşti: https://anp.gov.ro/penitenciarul-ploiesti/sursa_externa/

– Informaţii privind condiţiile generale şi specifice de participare la concursurile din sursă externă se pot obţine la sediul Penitenciarului Ploieşti, str. Rudului nr. 49, Ploieşti, judeţul Prahova, telefon: 0244/526.834 sau 0244/526.325 int. 132.