Penitenciarul Ploiești, recrutare pentru admiterea la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna

Redactia -

Penitenciarul Ploiești, recrutare pentru admiterea la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna

Penitenciarul Ploiești cu sediul în Ploiești, strada Rudului nr. 49, județul Prahova recrutează candidaţi în vederea participării la concursul de admitere pentru Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna, județul Bacău  program de studii postliceale, învățământ militar preuniversitar, cu durata de 1 an, sesiunea septembrie 2023, pentru locurile repartizate sistemului poliţiei penitenciare, astfel:

· CURSURI DE ZI, DURATA STUDIILOR 1 AN – 260 DE LOCURI, după cum urmează:

a) Specializarea „SIGURANȚA DEȚINERII ȘI REGIM PENITENCIAR”
– 30 de locuri – femei
– 190 de locuri – bărbați

b) Specializarea „EVIDENȚĂ DEȚINUȚI”
– 20 de locuri – bărbaţi și femei
c) Specializarea „SECRETARIAT”
– 20 de locuri – bărbaţi și femei
       

Concursul de admitere se organizează și se desfășoară în conformitate cu Metodologia de admitere în Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, aprobată prin decizia directorului Școlii nr.400052/DIR/SNTOBC/12.05.2023, întocmită în conformitate cu Metodologia-cadru de admitere aprobată prin Ordinul ministrului justiției nr. 3917/C/2021.

Toate actele normative, precum și toate anunțurile și planificările privind organizarea și desfășurarea concursului de admitere pot fi vizualizate pe pagina de internet a școlii: www.anp.gov.ro – secțiunea „Unități penitenciare” / „Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna” – penultima din lista de unități.

Informații privind condițiile generale și specifice de participare la concursurile din sursă externă se pot obține la sediul Penitenciarului Ploiești, str. Rudului nr. 49, Ploiești, județul Prahova, telefon: 0244/526.834 sau 0244/526.325 int. 132.