Pentru campionii baschetului românesc revin meciurile grele, înainte de a petrece la nunta căpitanului Cătălin Burlacu

Redactia -

Vineri, 8 Martie, de Ziua Femeii, echipa campioană a baschetului masculin autohton, CSU Asesoft Ploieşti, invită doamnele şi domnişoarele, alături de soţii, respectiv prietenii lor, la sala de sport din Brazi, pentru a le face cadou un succes după un meci foarte dificil, cu finalista de anul trecut a fostei Divizii A, BC Timişoara. O dată cu întâlnirea contra formaţiei din Banat, Asesoftul revine la partidele dificile, ultima fiind cea câştigată în Bihor, în dauna liderului ierarhiei la zi a sezonului regulat, CSM Oradea, în urmă cu cinci etape.

După două runde în care nu a beneficiat de serviciile celui mai bun jucător defensiv din LNBM, Szijarto Levente (foto, la minge, în duel cu dinamovistul Alin Sipoş; Mirela Oprea), antrenorul „alb-albaştrilor”, Vladimir Arnautovic, îl va putea include pe acesta în lotul de 12 baschetbalişti care va fi înscris în raportul jocului împotriva Timişoarei, ce va debuta la ora 19.15 şi va fi preluat în direct de postul de televiziune DigiSport, pe unul dintre canalele sale. În schimb, fundaşul Adrian Tudor este incert, acuzând dureri la un genunchi, dar se speră să fie recuperat până la ora duelului cu bănăţenii.

Altfel, şi căpitanul echipei campioane, Cătălin Burlacu, are tot interesul să-şi conducă cu succes în luptă coechipierii, fiind 24 de ore înaintea cununiei religioase cu Oana, cea care i-a devenit soţie în 2011 şi i-a dăruit-o, anul trecut, pe Ilinca Maria, acum în vârstă de cinci luni şi gata de botezul din aceeaşi zi cu unirea şi în faţa lui Dumnezeu a părinţilor ei. Cu atât mai mult, sâmbătă, 9 martie, baschetbaliştii de la CSU Aseosft vor face tot posibilul să-i ofere liderul lui lor victoria drept cadou de nuntă, una care va avea loc în salonul hoteului Tiara, din centrul Ploieştiului.