Pentru o şi mai mare apropiere a fanilor de echipă, Mircea Rednic a decis ca ultimul antrenament de dinaintea derbiului cu „roş-albaştrii” să fie unul deschis

Redactia -

Potrivit www.fcpetrolul.ro, antrenorul principal al Petrolului, Mircea Rednic, a luat decizia ca ultimul antrenament de dinaintea importantei partide cu Steaua, de duminică, 30 septembrie 2012, ora 21.30, preluat în direct de „DigiSport1”, să fie unul deschis suporterilor (foto: www.prosport.ro) echipei sale. Astfel, toţi cei care vor dori s-i încurajeze pe „lupi”, cu o zi înaintea meciului, sunt invitaţi la „Ilie Oană”, sâmbătă, 29 octombrie 2012, la ora 19.00, pentru a asista la cea din urmă repetiţie a acestora. Se speră astfel ca fotbaliştii să primească un imbold în perspectiva derbiului, dar şi să… cadă un record, în privinţa numărului de spectatori prezenţi la o şedinţă de pregătire, de pe o arenă din ţara noastră!

În acelaşi context, galeria anunţă – prin vocea unuia dintre conducătorii săi – că pregăteşte un spectacol ieşit din comun, în premieră absolută pe un stadion din România, ba, chiar şi din străinătate, o singură dată mai întâmplându-se la fel, dar nu de o asemenea anvergură. După show-ul de la derbiul cu echipa Rapidului, ultraşii din peluza I îi vor aştepta pe stelişti cu un alt spectacol nemaipomenit, care să-i motiveze pe „galben-albaştri” să câştige. Fanii o merită pe deplin!

Cum sâmbătă este zi liberă, sunt aşteptaţi la arenă cât mai mulţi iubitori ai Petrolului, pentru a le arăta jucătorilor că vor fi 100% aproape de ei. Va fi şi un bun prilej de împăcare cu Adrian Cristea, Gheorghe Grozav sau Jeremey Bokila, cei care au intrat, mai de mult timp sau mai de curând, în vizorul suporterilor, din cauza unor evoluţii slabe sau a ineficienţei lor.