Percheziţii la suspecţi de evaziune fiscală. Prejudiciu de 5 milioane de euro

Redactia -

Percheziţii la suspecţi de evaziune fiscală. Prejudiciu de 5 milioane de euro

În cursul acestei zile, poliţiştii din Prahova efectuează 30 de percheziţii, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală în domeniul achiziţiei şi comercializării de materiale feroase şi neferoase şi spălare de bani, precum şi la sediile unor societăţi comerciale şi puncte de lucru ale acestora

La data de 26 februarie a.c., poliţiştii de investigare a fraudelor din cadrul I.J.P. Prahova, împreună cu poliţişti de investigaţii criminale, poliţie rutieră şi ordine publică efectuează 30 de percheziţii în București, Prahova, Constanța, Brașov și Giurgiu, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală în domeniul achiziției și comercializării de materiale feroase și neferoase și spălare de bani, precum și la sediile unor societăți comerciale și puncte de lucru ale acestora.

La activităţi participă şi luptători din cadrul S.I.A.S. și Serviciului pentru Acţiuni Speciale – I.J.P. Prahova. Prejudiciul creat prin activitatea infracţională este estimat la 5 milioane de euro. Poliţiştii urmăresc depistarea a 15 persoane bănuite în cauză, care la finalizarea percheziţiilor vor fi conduse la sediul I.J.P. Prahova, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.