Percheziţii ale Poliţiei Vălenii de Munte la suspecţi de furturi din locuinţe

Redactia -

Percheziţii ale Poliţiei Vălenii de Munte la suspecţi de furturi din locuinţe

Polițiștii din Vălenii de Munte efectuează 9 percheziții la persone bănuite de săvârșirea mai multor furturi din locuințe și anexe gospodărești. 9 mandate de aducere vor fi puse în aplicare.

 La data de 13 decembrie a.c., polițiștii din Vălenii de Munte, sprijiniți de luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale, efectuează 9 percheziții la persoane care ar face parte dintr-o grupare bănuită de săvârșirea mai multor furturi din locuințe și din anexe gospodărești. Descinderile au loc în orașul Boldești Scăeni și comunele Păulești, Măgurele și Gornet.

Din cercetări, a reieșit că, începând cu luna septembrie a.c., persoanele în cauză ar fi pătruns în locuințele/anexele gospodărești din localitățile enumerate mai sus, de unde ar fi sustras bani și diverse bunuri (electronice, biciclete, unelte, obiecte de uz gospodăresc etc). Ulterior, bunurile erau valorificate. 

9 mandate de aducere vor fi puse în aplicare..Perchezițiile sunt efectuate cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.La acțiuni participă și lucrători ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova.