Percheziţii în Ploieşti şi Bărcăneşti într-un dosar de proxenetism

Redactia -

Percheziţii în Ploieşti şi Bărcăneşti într-un dosar de proxenetism

În această dimineaţă, polițiștii din Prahova și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române efectuează 2 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de proxenetism. Vor fi puse în aplicare 2 mandate de aducere.

La data de  9 martie a.c., poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţiei Române efectuează 2 percheziţii domiciliare, în municipiul Ploieşti şi în localitatea Bărcănești, judeţul Prahova, la persoane bănuite de proxenetism.

Din cercetări a reieşit că, în perioada noiembrie 2016 – februarie 2017, persoanele în cauză ar fi comis acte de proxenetism pe raza municipiului Ploieşti.

Poliţiştii vor pune în aplicare 2 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul poliţiei, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

La activitate participă și luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.