Percheziţii în Vâlcăneşti, Dumbrăveşti şi Aluniş. Ce caută poliţiştii

Redactia -

Percheziţii în Vâlcăneşti, Dumbrăveşti şi Aluniş. Ce caută poliţiştii

La această oră, poliţiştii din Prahova efectuează 4 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de acte de braconaj, utilizând ilegal arme de foc. 6 persoane urmează a fi conduse la audieri.

În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova efectuează 4 percheziţii în oraşul comunele Vâlcănești, Dumbrăvești și Aluniș, din judeţul Prahova.Percheziţiile vizează domiciliile unor persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și minițiilor, uz de arme letale fără drept şi braconaj cinegetic.

În fapt, în perioada octombrie 2015 – ianuarie 2016, cei în cauză ar fi desfăşurat partide de vânătoare ilegale, în mai multe locaţii din judeţul Prahova.Poliţiştii vor pune în executare 6 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, pentru audieri.Activităţile beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.La acţiune participă şi jandarmi.