Gazeta de Prahova

Percheziţii la persoane bănuite de delicte silvice

Fără categorie

Redactia

Polițiștii prahoveni efectuează 10 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de delicte silvice. 10 persoane urmează să fie aduse la sediul Poliției, pentru audieri.

La data de 9 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Ordine Publică din I.J.P. Prahova, cei din cadrul Poliției Urlați și ai Secției Rurale nr. 10 Apostolache, efectuează 10 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de tăieri ilegale de arbori și sustragere de material lemnos. Descinderile au loc la locații din comuna Iordăcheanu, satul Vărbila.

Din cercetări, a reieșit că, în decursul ultimei luni, persoanele bănuite ar fi tăiat ilegal și sustras arbori de pe raza Ocolului Silvic Vărbila. Ulterior, materialul lemnos ar fi fost comercializat, fără forme legale, către mai multe persoane din localitate.

Până la acest moment, polițiștii au indisponibilizat mai multe motoferăstraie, topoare și căruțe utilizate în activitatea infracțională, precum și diverse cantități de material lemnos, identificate la domiciliile bănuiților.

10 persoane urmează a să fie aduse la sediul Poliției pentru audieri.

Perchezițiile se desfășoară cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale din I.J.P. Prahova și beneficiază de suportul tehnic al Direcției de Acțiuni Speciale din I.G.P.R.

La acțiune, participă jandarmi și reprezentanți ai Ocolului Silvic Vărbila.

 

Citeste mai departe

Statistici T5
Inline
Inline