Percheziţii la persoane bănuite de furt

Daniel Dimache -

Polițiștii din Prahova au efectuat, astăzi, mai multe percheziții, la persoane bănuite de furt.

PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURT PRIN ,,METODA POMANA”

La data de 7 februarie a.c., polițiștii din Urlați au efectuat două percheziții în Ploiești, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt, prin ,,metoda pomana”.

Din cercetări a rezultat că, la data de 2 februarie a.c., două femei, sub pretextul că intenționează să ofere bunuri în memoria unei persoane decedate, ar fi solicitat accesul într-o locuință din Urlați.

După ce au reușit să pătrundă înăuntru, acestea ar fi oferit și o sumă de bani cu același titlu, însă au înmânat persoanei vătămate o bancnotă de valoare mare, solicitând un rest de bani, pentru a identifica locul unde sunt ținuți banii în locuință.

Ulterior, ar fi creat un pretext pentru a îndepărta persoana vătămată din încăpere, una dintre cele două femei bănuite reușind să sustragă restul de bani.

Prin activitatea infracțională, ar fi fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 16.000 de lei.

Cele 2 persoane vor fi conduse la audieri.

PERCHEZIŢIE LA PERSOANE BĂNUITE DE FURT DINTR- O SOCIETATE

La orele dimineţii, poliţişti din Prahova efectuează o percheziţie, la locuința unor persoane bănuite de comiterea unui furt dintr-o societate comercială din Ploiești.

La data de 7 februarie a.c., poliţişti din Ploiești efectuează o percheziție la locuința din Berceni a unor persoane bănuite comiterea unui furt dintr-o societate.

Din cercetări, au rezultat indicii că, în noaptea de 28/29 ianuarie a.c., persoanele în cauză ar fi pătruns prin efracție într-un depozit din Ploiești, de unde ar fi sustras 150 kg de detergent.

Prejudiciul creat este estimat la 1 000 lei.

2 persoane vor fi conduse la audieri.

La această acțiune participa și jandarmi.

(Video – Imagini amator)