Percheziţii la persoane bănuite de infracţiuni cu violenţă

Redactia -

Percheziţii la persoane bănuite de infracţiuni cu violenţă

La această oră, poliţiştii din Ploiești efectuează 13 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de infracțiuni comise cu violență./ 15  persoane vor fi aduse la audieri.

În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești efectuează 13 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de tulburare a ordinii și liniștii publice, încăierare, loviri sau alte violențe, amenințare și port fără drept de obiecte periculoase.

Din cercetări, a reieșit că, în cursul lunii mai a.c., persoanele bănuite ar fi fost implicate în două scandaluri în spațiul public, în care au fost folosite obiecte contondente interzise la deținere.

În urma evenimentelor, 5 persoane au fost transportate la spital, fiind diagnosticate cu leziuni ce nu au necesitat internarea și nu au periclitat viața persoanelor vătămate.Polițiștii vor pune în aplicare 15 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul poliției, pentru audieri.Perchezițiile sunt efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale. precum și al polițiștilor rutieri și de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Ploiești.La acțiune participă și jandarmi.