Percheziţii la producători de ţuică din Ştefeşti. 5.000 litri de băuturi alcoolice confiscaţi

Redactia -

Percheziţii la producători de ţuică din Ştefeşti. 5.000 litri de băuturi alcoolice confiscaţi

Polițiștii din Slănic, cu sprijinul colegilor specializați în investigarea criminalității economice din cadrul I.J.P. Prahova, au efectuat 2 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de producerea şi deținerea de alcool, în afara unui antrepozit fiscal autorizat. Aproape 5.ooo l de băuturi spirtoase şi două cazane de tip alambic au fost indisponibilizate.

La data de 18 septembrie a.c., polițiștii din Slănic, cu sprijinul colegilor specializați în investigarea criminalității economice din cadrul I.J. Prahova, au efectuat 2 percheziţii la locuințele unor persoane bănuite de producerea şi comercializarea de alcool în afara unui antrepozit fiscal autorizat.

Din cercetările efectuate au rezultat indicii că doi bărbați din comuna Ştefeşti ar  produce şi deţine băuturi spirtoase, în afara unui antrepozit fiscal autorizat.

În urma perchezițiilor efectuate, a fost indisponibilizați 4.933 litri de băuturi spirtoase şi instalaţiile de producţie a acestora, respectiv două cazane de tip alambic, a câte 100 litri fiecare.

Prejudiciul estimat în cauză este de 49.330 lei.