Percheziţii la suspecţi de furturi din autoturisme

Redactia -

Percheziţii la suspecţi de furturi din autoturisme

La această oră, poliţiştii prahoveni efectuează 17 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din autovehicule și din societăți comerciale. Prejudiciul este estimat la 200.000 de lei. 25 de persoane vor fi aduse la audieri

În această dimineață, polițiștii de investigații criminale din Inspectoratul Județean de Poliție Prahova efectuează 17 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din autovehicule și din societăți comerciale. Perchezițiile sunt efectuate la locații din județele Prahova și Dâmbovița.Din cercetări, se pare că persoanele bănuite, începând cu luna decembrie a anului trecut, ar fi săvârșit 40 de furturi din autovehicule de transport marfă și depozitele unor societăți comerciale.

Aceștia ar fi sustras produse cosmetice, alimentare și electrocasnice, creând un prejudiciu de aproximativ 200.000 lei. 25 de persoane vor fi aduse la sediul poliției pentru audieri. Activitatea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

La activități participă și jandarmi.