Percheziţii la suspecţi de furturi din locuinţe

Redactia -

Percheziţii la suspecţi de furturi din locuinţe

La această oră, polițiștii de investigații criminale din I.J.P. Prahova, efectuează 4 percheziții la persoane bănuite săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat. 4 mandate de aducere vor fi puse în executare. 

 La data de 30 martie a.c., polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale și luptători de acțiuni speciale din cadrul I.J.P. Prahova, efectuează 4 percheziții în mai multe localiăți din județ, la persoane bănuite că ar face parte dintr-un grup infracțional specializat în săvârșirea de furturi din locuințe.

Din cercetări a rezultat că, în perioada septembrie 2016 – februarie 2017, persoanele bănuite ar fi săvârșit mai multe furturi din locuințe de pe raza județului Prahova, de unde ar fi sustras bani și bijuterii.

Prin activitatea infracțională, ar fi fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 70.000 de lei. 4 mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând să fie conduse la audieri. La acțiune participă și jandarmi din cadrul Grupării Mobile ”Matei Basarab” Ploiești.