Percheziţii în Plopeni, Băicoi şi Păuleşti

Redactia -

Percheziţii în Plopeni, Băicoi şi Păuleşti

 La această oră, judiciariștii ploieșteni efectuează 6 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din locuințe. 5 mandate de aducere vor fi puse în aplicare.

La data de 31 august a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, împreună cu luptători S.A.S., efectuează 6 percheziții la domiciliile unor persoane banuite de furt calificat. 4 descinderi au loc în Plopeni și câte una în Băicoi și Păulești.

Din cercetări, a reieșit că, începând cu luna iunie 2016, persoanele în cauză ar fi săvârșit 4 furturi din locuințe, pe raza localităților Păulești și Plopeni. Aceștia ar fi sustras mai multe unelte electrice, centrale termice și produse electronice, cauzând un prejudiciu de aproximativ 20.000 de lei.

5 mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele urmând a fi audiate la sediul poliției.Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.La percheziții participă și jandarmi.