Performerii atrag sponsori cu mare drag de performanță: MFC Ploiești va beneficia de suportul financiar al brandului Veolia!

Dragos Trestioreanu -

Performerii atrag sponsori cu mare drag de performanță: MFC Ploiești va beneficia de suportul financiar al brandului Veolia!

MFC Ploiești, echipă din prima ligă a minifotbalului prahovean, a câștigat, în vară, finala fazei locale a Cupei României, după ce a trecut, la loviturile de departajare, de favorita Viking Pruszynski, formația în care a evoluat și patronul bazei sportive unde s-au desfășurat – și se desfășoară – toate întrecerile fotbalului pe teren mic. Apoi, la turneul final de la Sibiu, Gabriel Georgescu și băieții lui au avut o prestație onorabilă, la prima lor participare la o competiție de un asemenea nivel. Astfel, MFC a atras atenția potențialilor sponsori și, cum Gabi Georgescu posedă arta de a fi mereu foarte convingător, echipa lui a dat lovitura atrăgând unul de renume, celebru mai bine-zis! Iată, mai jos, despre cine este vorba:

„Ambiția, seriozitatea și perseverența sunt răsplătite întotdeauna! MFC Ploiești, o echipă de minifotbal din județul Prahova, una care activează în Liga A, a reușit ca, printr-un management bun și un departament de marketing care și-a făcut tot timpul treaba și care și-a ținut la curent toți susținătorii despre activitățile echipei, să se asocieze cu o mare companie din Romania. Astfel, Veolia, o companie franceză activă în patru domenii – apă, energie, transport și managementul deșeurilor – devine, începând de astăzi, 1 octombrie 2018, sponsorul principal al echipei MFC PloieştiVeolia Romania este, de altfel, un susținător al sportului romanesc, în special al fotbalului și, mai nou, al minifotbalului. După investiții la echipa franceză din Ligue 1, Olympique Lyon, dar și la echipa fanion a județului Prahova, FC Petrolul Ploiești, iată că această companie se extinde și sprijină dezvoltarea minifotbalului și în afara sferei de confort, devenind sponsorul oficial al unei echipe de minifotbal din Ploiești. Așadar, de-a lungul acestui sezon competițional, Veolia Romania și MFC Ploiești vor forma un tandem de imagine, în cadrul căruia cele două organizații se vor dezvolta, căci împărtășesc două caracteristici de top: excelența și dinamismul! Brandul Veolia este unul dintre cele mai mari companii active în patru domenii, apă, energie, transport și managementul deșeurilor, iar MFC Ploiești este o echipă tânără, activă, foarte ambițioasă și dornică de performanță. Veolia Romania a văzut potențial în echipa MFC Ploiești, cea care, pe parcursul celor 4 ani de la înființare, a reușit să fie într-o continuă creștere, având un lot construit spre a face performanță, dovadă fiind și câștigarea Cupei României la Minifotbal, din Prahova, încoronată cu participarea la turneul final al Cupei României, de la Sibiu. De asemenea, a contat și faptul că MFC Ploiești face parte din campionatul LMF, singurul afiliat la Federația de Minifotbal din România, la nivelul județului Prahova, un campionat cu rezultate multiple la competițiile naționale organizate de Federația de Minifotbal din România. Toate acestea au condus la un sponsor major, care să investească într-o echipă de perspectivă, ce face parte dintr-un campionat de tradiție al României. Tricoul echipei MFC Ploiești va împrumuta din culorile brandului Veolia, la meciurile din acest sezon și, mai mult decât atât, pe acestea se va găsi logoul Veolia. Pasul făcut de MFC Ploiești poate reprezenta un model de urmat și pentru celelalte echipe prahovene de minifotbal, care aspiră la un partener puternic, pentru că orice proiect măreț are nevoie de-un partener puternic, care sa creadă în el”.

Deci, de-acum, și la MFC Ploiești, echipa lui Gabriel Georgescu, Cristian Stan, Gabriel Năstase, Mihai Vanghele, Dănuț Iancu, Vlad Badea & Co., „Sufletul e nu mai unul”! Adică, Veolia România!