Persoane cercetate pentru furturi din magazine, la Ploieşti şi Blejoi

Redactia -

Persoane cercetate pentru furturi din magazine, la Ploieşti şi Blejoi

Reținut pentru săvârșirea unei infracțiuni de furt/Prejudiciu de 2.000 de lei

 

La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Blejoi au fost sesizați de către reprezentanții unei societăți comerciale despre faptul că o persoană ar fi sustras mai multe produse din incinta magazinului.

În baza sesizării, polițiștii deplasați la fața locului au identificat și depistat un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna Blejoi, care a fost condus la sediul unității de poliție pentru audiere.

În fapt, bărbatul ar fi sutras din zona drive-in a societății comerciale din comuna Blejoi mai multe bunuri, respectiv un ciocan rotopercutor, șuruburi de dulgherie și mai multe tuburi de spumă poliuretanică pe care le-a introdus în portbagaj, în compartimentul roții de rezervă, ulterior achitând doar doi saci de adeziv.

Prejudiciul cauzat în valoare de aproximativ 2.000 de lei a fost recuperat în totalitate.

În urma probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

 

Depistată de polițiști, după ce ar fi sustras articole vestimentare de peste 500 de lei

 

La data de 7 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești, au identificat și depistat o tânără, bănuită de comiterea unei infracțiuni de furt, faptă comisă în cursul zilei.

În fapt, în jurul orei 18.00, polițiștii au fost sesizați de către reprezentanții unei societăți comerciale din municipiul Ploiești, despre faptul că o femeie ar fi sustras mai multe articole vestimentare în valoare de peste 500 de lei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind o tânără în vârstă de 22 de ani, care a restituit bunurile sustrase. 

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.