Petrolul ’52 și-a eliberat aproape toată „infirmeria”! Singura excepție – germanul Senad Jarovic, menajat însă pentru viitoarele trei meciuri tari dinspre finalul anului

Dragos Trestioreanu -

Petrolul ’52 și-a eliberat aproape toată „infirmeria”! Singura excepție – germanul Senad Jarovic, menajat însă pentru viitoarele trei meciuri tari dinspre finalul anului

Pentru o vreme, Nicolae Constantin, antrenorul principal al ACS Petrolul ’52 Ploiești, cel sub bagheta căruia „lupii” rezistă, de câteva etape, pe primul loc al ierarhiei la zi a campionatului Ligii a II-a de fotbal, nu a avut la dispoziție mai mulți fotbaliști, cei mai importanți fiind fundașul central Bart Meijers, mijlocașul Armando Vajushi și atacantul Sory Ibrahim Diarra. Dar, numărul absențelor a fost mult mai mare, numai lotul numeros putând asigura trecerea cu bine mereu peste toate acestea.

Între timp, au revenit la antrenamente și ultimii șase indisponibili de mai multă vreme, Nicolai Cebotari, Sory Diarra, Marius Coman (foto sus), mai ales el, Bart Meijers (foto mijloc), Armando Vajushi (foto jos, în stânga, alături de coechipierul dintre buturi, Raul Avram) și Mihai Nițescu (cei patru din  urmă intrând în meciul amical de marți, 26 octombrie, contra CSO Tricolorul Breaza, scor: 3-1, albanezul bifând atunci și o reușită). Numai germano-bosniacul Senad Jarovic (probleme musculare în prima repriză a derbiului cu CSA Steaua) a fost menajat acum, în perspectiva meciurilor dificile mai aproape de finalul de an – cele cu Concordia Chiajna, de la FC Hermannstadt Sibiu (se va desfășura la Mediaș) și cu Universitatea Cluj.

Apreciindu-se că duelurile de duminică, 31 octombrie, ora 12.30, de la Giurgiu, în compania Astrei, și de sâmbătă, 6 noiembrie, de la aceeași oră, de pe arena Ilie Oană, cu Dunărea Călărași, sunt mai lesne abordabile, Jarovic a fost lăsat în afara lotului care se va deplasa astăzi, 30 octombrie, către urbea de la malul Dunării. A fost o decizie absolut logică a staff-urilor tehnic și medical. Forțat, aproape imediat după sosirea lui la Ploiești, să joace câteva meciuri ca integralist, era de așteptat ca longilinul atacant și om de gol să se confrunte cu probleme. Probabil însă că el că va reveni împotriva călărășenilor, apoi urmând o pauză de două săptămâni pentru meciurile de luna viitoare ale echipelor naționale ale României, având timp mai mult de refacere.

Foto: Facebook CSO Tricolorul Breaza și Petrolul Non Stop (Mihai IOACHIMESCU)