Petrolul a reintrat în zona mai multor indisponibilități! S-au înscris pe listă acum Mario Bratu și Saim Tudor, care au ratat deplasarea de la Reșița!

Dragos Trestioreanu -

Petrolul a reintrat în zona mai multor indisponibilități! S-au înscris pe listă acum Mario Bratu și Saim Tudor, care au ratat deplasarea de la Reșița!

Dacă miercuri, 31 martie 2021, Adrian Nicolae, Mario Bratu – cel care marcase la succesul cu 4-0 de anul trecut, de la Reșița – și Alexandru Saim Tudor au făcut antrenamentul de la Pleașa, ca și Antoniu Manolache, de altfel, a doua zi, joi, de 1 aprilie, niciunul dintre ei nu a urcat în autocarul la bordul căruia delegația Petrolului s-a deplasat direct în Banat. Cei patru s-au adăugat lui Robert-Daniel Enache, Amidu Salifu, Viorel Lică și Romario Moise, ridicând la opt numărul fotbaliștilor indisponibili. Așa cum se întâmplase și la deplasarea de la Cluj, una tot cu destui absenți din tabăra găzarilor. Ca și atunci, problemă nu așa de mare, întrucât lotul este mare, iar Octavian Grigore are astfel de unde alege pentru confruntarea cu noua echipă a lui Adrian Falub, CSM Reșița.

Va fi primul meci din play-out al ambelor echipe, o premieră absolută, de fapt, pentru ambele, deoarece oaspeții au combătut de două ori consecutiv în play-off, fără sorți de izbândă însă, iar gazdele, promovate în vara de dinaintea anului pandemiei și ajunse pe loc de play-out în ediția 2019-2020, au beneficiat de înghețarea campionatului, de la locul 7 în jos! Cum Reșița nu stă deloc bine nici în acest sezon, partida de sâmbătă va fi dificilă pentru „lupi”. Un meci ce va debuta la ora 11.00 și va fi condus de Cristian Codrea (Baia Mare), concitadinul Răzvan Ionuț Soponar și Cosmin Bojan, din Târgu Mureș, rezervă fiind Dan Alexandru Gornic, din Arad, iar observatori, Horațiu Stănescu (Craiova), pentru joc, și Zaharia Ciev (Timișoara), cel care a fost arbitru în lotul eșalonului secund. Jucătorii echipați în roșu negru – printre care și cinci foști petroliști, din diverse ligi și ediții de campionat, Eduard Zimmermann, Alberto Cobrea, Cristian Danci, Nini Popescu și Victor Astafei – sunt motivați la maximum. Evident, pentru a-i dovedi noului tehnician că se poate baza pe ei din plin, de-acum înainte!

Petroliștii au făcut joi un adevărat tur de forță, după antrenamentul de dimineață plecând la prânz spre Reșița, acolo unde au înnoptat. A doua zi, vineri, 2 aprilie, „galben-albaștrii” s-au urcat iar în autocar și au parcurs, în circa 11 minute, distanța de 10 kilometri dintre reședința județului Caraș Severin și localitatea Lupac. Acolo au efectuat ultima ședință de pregătire de dinaintea duelului cu reșițenii. Terenul este cel pe care joacă o divizionară D locală, AFC Voința Lupac, iar arena e situată într-un cadru natural de invidiat, are o tribună acoperită, cu 350 de locuri, ba chiar și o mică instalație de nocturnă, posibil pentru antrenamentele celor de la Voința, o echipă de frunte din județ. Una care își dorea să promoveze în Liga a III-a, dar a pătimit din cauza… pandemiei de coronavirus, ce-a blocat așa-zisul fotbal mic din România. Rezultatele „luptei” cu bețele și copetele, de la Lupac, se vor vedea sâmbătă, pe arena din Valea Domanului, cea situată într-un cadru natural la fel de invidiat.

Foto: www.fcpetrolul.ro