Site icon Gazeta de Prahova

Petrolul face schimbări. Dar nu în primul „11”, ci înlocuiește ofițerul de presă!

Cr_Notaru

Potrivit www.fairplaydeprahova.ro, de astăzi, 19 noiembrie 2013, SC FC Petrolul Ploiești are un nou ofițer de presă, Cristian Notaru (foto sus; www.fairplaydeprahova.ro), transferat de la postul de televiziune local „Prahova TV”, acolo unde era editor sport și realizator al emisiunii Presing. Predecesor al său timp de aproape un deceniu, Ionuț Pană (Foto: Alex DUMITRESCU) – jurnalist la săptămânalul Republicanul – a demisionat din motive personale, după o activitate realmente de apreciat. Cristi Notaru, ziarist binecunoscut din presa prahoveană, dar și din cea centrală, activând la cotidienele de sport din capitala țării și la fosta agenție de presă NewsIn, a fost coechipier la lotul național de juniori 1994 cu actualii antrenori ai Petrolului, Cosmin Contra și Laurențiu Roșu, fiind de altfel, de când aceștia au venit la Ploiești, foarte apropiat de ei. Cristi – fiul observatorului AJF Prahova, Traian Notaru – a devenit angajat cu acte în regulă al SC FC Petrolul începând de azi, preluând ștafeta de la Ionuț Pană, și va debuta oficial odată cu conferința de presă care va prefața meciul din Liga I de luni, 25 noiembrie, de acasă, cu Viitorul Constanța, și – bineînțeles – cu prilejul confruntării cu formația lui Gică Hagi.

Cât privește alte informații despre Petrolul, s-au anunțat datele de disputare ale ultimelor două partide din turul actualei ediții de campionat și ziua de desfășurare a duelului din sferturile de finală ale Cupei României-Timișoreana. Astfel, derbiul cu Steaua va avea loc de Ziua Națională, 1 Decembrie, la București, Ionutși va începe la ora 21.00, în transmisia live a primului canal al postului de televiziune DigiSport. Miercuri, 4 decembrie, la 19.00, pe arena Ilie Oană, va debuta partida din sferturile competiției KO, cu FC Vaslui, ce va fi preluată de „sport.ro”. Trei zile mai târziu, pe 7 decembrie, tot la Ploiești, de la 18.00, se va reveni la întrecerile din primul eșalon, odată cu meciul împotriva celei de-a doua grupări a Brașovului, Corona, tot în direct pe „DigiSport 1”.

După cum se observă, prima săptămână a lunii următoare va fi extrem de aglomerată pentru „lupi”, Sony Mustivar și coechipierii săi având de bifat nu mai puțin de trei partide – dintre care primele două extrem de dificile -, într-un interval de numai șase zile. Situație în care ar fi de dorit să fie recuperați total o parte dintre fotbaliștii accidentați și nici să nu mai apară suspendări, pentru a nu se recurge iar la improvizații. Dacă Manasse Ruben Enza-Yamissi a răspuns pozitiv la prima sa apariție după o perioadă destul de îndelungată de absență de pe gazon, jucând un ceas contra lui Hellas Verona, în schimb, pe Hamza Younes îl tot încearcă dureri la genunchiul cu probleme ulterior returului cu Swansea City. În privința lui Juan Angel Albin sunt semne încurajatoare, internaționalul uruguayan având noroc de o întindere musculară, ci nu de o ruptură, care l-ar fi scos total din joc, în acest an. Nu ar fi deloc exclus ca el să revină pe gazon contra Viitorului Constanța. Laurențiu Marinescu și Marian Dean Beța vor fi apți abia de anul viitor, după pregătirea din iarnă.

Publicitate
Exit mobile version