Petrolul își cheamă simpatizanții marți la „Ilie Oană”, după ce s-a schimbat ora reunirii. Ar putea veni un tandem de greci, sosit la pachet

Dragos Trestioreanu -

Petrolul își cheamă simpatizanții marți la „Ilie Oană”, după ce s-a schimbat ora reunirii. Ar putea veni un tandem de greci, sosit la pachet

Marți, 8 ianuarie 2019, fotbaliștii de la FC Petrolul Ploiești, în afara celor plecați anul trecut, Jeroen Lumu, Cristian Danci și Antonio Cruceru, au fost chemați la arena Ilie Oană pentru primul antrenament al anului, așa-numitul de dezmorțire. Nu vor mai veni acolo însă  la ora 10.30, așa cum se preconizase inițial și fuseseră anunțați pe un grup privat al lor, de pe o rețea de socializare bine cunoscută, ci la 15.30, după o jumătate de ceas urmând a apărea în fața suporterilor. Cei care invitați la stadion, printr-o postare de pe www.fcpetrolul.ro. Modificarea orei, de altfel binevenită, a fost justificată prin dorința expresă de a se păstra tradiția reluării pregătirii în prezența fanilor, care pot fi văzuți de nou-veniți, cu acest prilej, făcând spectacolul care i-a făcut vestiți în țară, dar nu numai. Iar ora patru după-amiază a fost apreciată drept convenabilă, iarna, pentru susținătorii morali ai „lupilor”.

Spre deosebire de alți ani, de data aceasta nu s-a putut posta, pe siteul clubului găzarilor, niciun nume nou, preferându-se – mai mult ca sigur – să fie făcute surprize direct la „Ilie Oană”, odată cu apariția pe teren a fotbaliștilor echipați în galben și albastru, cei care se vor pune sub comanda confirmatului antrenor principal Mugurel Cornățeanu pentru prima oară în acest an. Neanunțându-se nimic oficial, deci, se aude în schimb că simpatizanților „lupilor” s-ar putea să li se prezinte mâine un tandem de jucători greci, veniți la pachet, unul fiind mijlocașul central Chrysovalantis Kozoronis, despre care am scris ieri pe www.gazetaph.ro, iar altul se zice că ar fi un așa-numit număr 10, cum îi place lui… Gică Hagi să tot spună.

În afara străinilor, nu ar fi exclus să apară și fundașul dreapta Florin Borța, de la CSU Craiova, și portarul Ianoș Brînzan, de la FC Botoșani, și poate și atacantul Bogdan Rusu (FC Hermannstadt Sibiu). Evident, poate fi vorba și de alte noutăți, și într-un sens (veniri), și în altul (plecări). Oricum, așa cum notează www.fcpetrolul.ro, lotul definitiv ar putea prinde contur deplin până înaintea plecării în cantonamentul din Turcia, programat către finele lunii. Până atunci, pe 9 ianuarie, va veni rândul vizitei medicale, iar apoi se va drumul la antrenamente mai intense, toate numai pe plan local.

Foto: www.fcpetrolul.ro