PETROLUL – PANDURII: Ultimele noutăţi din tabăra “lupilor”

Daniel Dimache -

PETROLUL – PANDURII: Ultimele noutăţi din tabăra “lupilor”

Cu trei remize şi o înfrângere acumulate în primele patru etape ale stagiunii în curs, petroliştii îşi doresc ca, mâine seară, să se bucure de primul succes din acest campionat, la capătul întâlnirii cu Pandurii Tg. Jiu. Partida de pe „Ilie Oană” va începe la ora 21.00.

„Lupii” au strâns, pe teren, trei puncte în acest start de campionat, zestre pe care sunt decişi să o dubleze mâine seară, chiar dacă, ţinând cont de valoarea adversarului, sunt conştienţi de faptul că misiunea lor va fi una cât se poate de dificilă. „Ca înainte de fiecare partidă, nu putem porni decât cu gândul la victorie şi de această dată. Întâlnim, însă, o echipă foarte bună, una care joacă fotbal, o formaţie care are jucători valoroşi, ce evoluează de 2-3 ani împreună. Ştim că o să fie un meci foarte dificil, dar cel mai important va fi să jucăm noi bine. Am avut prestaţii bune şi în celelalte partide, ne-a lipsit şi un pic de şansă, dar, pe de altă parte, o problemă mare a noastră a fost aceea că, la fiecare joc, până în minutul 30 deja aveam prea multe cartonaşe galbene primite. Este păcat, pentru că noi nu suntem o echipă dură, ci o echipă agresivă, iar, din punctul meu de vedere, cred că ar trebui ca în România să fie lăsat jocul mai liber. Noi am fost <<liniştiţi>> repede la fiecare meci, pentru că, după ce eşti avertizat atât de repede, nu mai poţi avea, apoi, aceeaşi determinare”, a spus antrenorul „lupilor”, Tibor Selymes, citat de site-ul official al grupării ploieştene, www.fcpetrolul.ro.

Petroliştii vor aborda partida de mâine seară fără doi dintre titularii de până acum, mijlocaşul Adrian Ropotan şi fundaşul Jeremy Faug-Porret fiind suspendaţi pentru o etapă. „Este normal să se resimtă lipsa a doi jucători de valoare, dar sper ca ei să fie supliniţi cu brio de către cei care le vor lua locul”, a spus Selymes, cel care speră să se poată baza, mâine, şi pe ultimul venit în tabăra ploieşteană, fundaşul central Alexandru Tudose. „Sper să se rezolva partea de documente şi să fie legitimat. Fizic el este pregătit, pentru că s-a antrenat cu o echipă în ultimele trei săptămâni, a jucat şi două meciuri amicale, aşa că din acest punct de vedere ar fi în regulă”, a adăugat antrenorul „galben-albaştrilor”. „Mai suntem în discuţii şi cu alţi jucători şi ne dorim ca săptămâna viitoare să avem efectivul complet. O să urmeze şi o perioadă de foc, cu trei meciuri în şase zile, dar, după cum se vede, uşor-uşor ne-am creat un lot mai puternic şi îmi doresc să obţinem cel puţin cinci puncte din aceste meciuri”, a concluzionat Selymes.

 

Petroliştii vor intra, din această după-amiază, în cantonament, iar diseară vor efectua un ultim antrenament înaintea confruntării cu Pandurii.