Petrolul primește întăriri de la… „Cuza” pentru meciul cu ACS Poli Timișoara

Redactia -

Petrolul primește întăriri de la… „Cuza” pentru meciul cu ACS Poli Timișoara

Într-o campanie de atragere pe arena Ilie Oană, alături de echipa fanion de fotbal a Ploieștiului, conducătorii de la SC FC Petrolul i-au dus, după meciul din optimile Cupei României-Timișoreana, contra Rapidului, pe jucători și pe antrenorii lor, împreună cu team-managerul Cristian Vlad, la Colegiul Național Alexandru Iona Cuza, cu scopul de a se întâlni cu liceeni ploieșteni. Sony Mustivar și coechipierii lui au fost întâmpinați pe terenul de sport al colegiului de circa 500 de elevin (foto; www.fcpetrolul.ro), care le-au făcut o primire emoționantă. Ca și direcțiunea acestei unități de învățământ, de altfel. Antrenorul principal Cosmin Contra le-a vorbit tinerilor despre echipă și despre dorința de a-i ști aproape de „lupi”. Astfel, în afară de fotografii cu lotul și cele individuale ale fotbaliștilor, „galben-albaștrii” au împărțit și nu mai puțin de 1.000 de bilete pentru meciul de astăzi, de la ora 19.30, cu ACS Poli Timișoara, din etapa a XIII-a a campionatului Ligii I, rămândând de văzut câți vor și veni pe „Ilie Oană”, într-o zi în care au avut cursuri și vor avea și mâine, bineînțeles. Totuși, acțiunea a fost binevenită, liceenii de la „Cuza” având posibilitatea să se pozeze cu cei pe care i-au văzut numai pe gazon și să-i cunoască, urmând a se decide, dacă îi vor susține de-acum înainte

Disputa cu bănățenii va fi transmisă pe „Dolcesport 1”, iar din echipa ploieșteană vor lipsi, în afara accidentaților Laurențiu Marinescu, Hamza Younes și Manasse Ruben Enza-Yamissi, și Njongo Lebo Priso, suspendat pentru cumul de cartonașe. Totodată, după o spasmă musculară suferită în timpul primei reprize a meciului de pe stadionul Valentin Stănescu-Giulești, Geraldo Alves a devenit incert, urmând ca staff-ul medical și cel tehnic să decidă, la ora partidei, dacă se va mai apela la serviciile celui de-al doilea căpitan al Petrolului. Este posibil ca „Guriță” să opteze pentru următorul „11”: Pecanha – Alcenat, Hoban, Benga, Guilherme – Mustivar, Pablo de Lucas – Boudjemaa, Albin, Teixeira – Dore, dar nici Romario sau Walter Fernandez nu ar fi totuși exclus să își facă locul în echipă, din primul minut.

Confruntarea dintre Petrolul și ACS Poli, apreciată drept una cu grad de risc mediu, îl va avea la centru pe bucureșteanul George Rădulescu, iar la cele două linii – pe Octavian Șovre (Oradea) și Daniel Mitruți (Craiova), rezerva arbitrului urmând a fi un alt cavaler al fluierului din capitala țării, Florin Andrei Chivulete, cel care a suferit o drastică suspendare după un meci disputat pe arena Ilie Oană, între formația găzarilor și CSU Voința Sibiu! Observator de joc a fost delegat ex-astristul Bogdan Niculae (București), iar de arbitri – vâlceanul Dan Victor Berbecaru.