Petrolului ’52 i se face cadou o… „jumătate de nocturnă”! Jucător de Liga 1, Borza mai reflectează dacă se va întoarce la Ploiești

Dragos Trestioreanu -

Petrolului ’52 i se face cadou o… „jumătate de nocturnă”! Jucător de Liga 1, Borza mai reflectează dacă se va întoarce la Ploiești

Organizatori ai meciului de sâmbătă, 11 martie 2017, cu ACS Petrolul ’52, cei de la CS Petrolul 95 Ploiești au făcut eforturi financiare importante pentru a le oferi iubitorilor de fotbal o jumătate de partidă disputată la lumina reflectoarelor de pe arena Ilie Oană (foto, sub titlu; www.skycam.ro), confruntarea cu echipa aflată acum pe locul secund al ierarhiei Ligii A Prahova urmând a debuta la ora 17.00. Va fi și un fel de pregătire a lui Claudiu Tudor & Co. pentru derbiul din 18 martie, cu CS Blejoi, care are șanse mari să se desfășoare integral în nocturnă. Reamintesc că, din retur, CS Petrolul 95, club patronat de către fundașul central al Petrolului ’52, Daniel Chiriță, a preluat locul și linia de clasament a unei formații retrase din întreceri, în pauza de iarnă, AS Tufeni Băicoi, al cărei nume va trebui să-l păstreze până la finele acestei ediții.

Printre antrenamentele zilnice, din această săptămână, conduse de Octavian Grigore și Gheorghe Liliac, fotbaliștii echipați în galben și albastru vor strecura miercuri, de 8 Martie, la ora 14.00, și o revenire la Winmarkt, magazin la care mai fuseseră, de 1 Martie, pentru a le oferi flori și alte daruri doamnelor și domnișoarelor prezente acolo. De ziua lor, se va întâmpla la fel, cu excepția invitațiilor la meciul de sâmbătă, organizat de gazdele jocului, AS Tufeni Băicoi, alias CS Petrolul 95.

Adrian Borza versus Sebastian Achinm, www.transilvaniareporter.roÎn altă ordine idei, a făcut vâlvă printre suporterii găzarilor informația potrivit căreia o viitoare achiziție a campioanei de toamnă ar fi Adrian Borza (foto, în dreapta, la Universitatea Cluj, ca adversar al petrolistului Sebastian Achim; www.transilvaniareporter.ro), mijlocaș cu destule prezențe în primul eșalon, trecut în urmă cu șase ani și pe la defuncta SC FC Petrolul. Atunci când echipa era păstorită de managerul general Vivi Răchită. Potrivit siteului www.republikanews.ro, Borza a discutat cu președintele executiv al ACS Petrolul ’52, Cristian Vlad, care i-a confirmat oferta de a-l aduce la trupa ploieșteană. Jucătorul originar din Cluj, căsătorit cu o ploieșteancă, având împreună o fetiță, născută mai de curând, nu a refuzat solicitarea ploieștenilor, dar a cerut timp de gândire până la finele săptămânii, el mai având o ofertă de a continua ca oficial al unei grupări din Adreal, nenominalizată însă. Cunoscut ca autor al unor goluri de ținut minte, Adrian Borza (32 de ani) – în prezent jucător liber de contract, după ce s-a despărțit de ASA Târgu Mureș, pentru care a prins trei meciuri în Liga I, toamna trecută – ar fi un câștig pentru Petrolul ’52. Asta dacă ar și semna în cel mai scurt timp, pentru a se pune repede la punct cu pregătirea fizică, el intenționând inițial să pună ghetele în cui!