Pieton accidentat pe trecere într-un carambol de maşini, la Româneşti

Daniel Dimache -

Pieton accidentat pe trecere într-un carambol de maşini, la Româneşti

Accident cu mult ghinion, astăzi, în satul Româneşti, comuna Bărcăneşti, victima fiind o femeie lovită de maşină pe trecerea de pietoni. Incidentul a avut loc în jurul orei 14.45, pe DN 1 (km 51+150), pe sensul Ploieşti-Bucureşti: o autoutilitară a oprit la trecerea pentru pietoni, moment în care a fost lovit în partea din spate de un autoturism, care nu a păstrat distanţa regulamentară. În urma impactului, primul autovehicul a fost proiectat pe trecerea de pietoni, acroşând o femeie, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care se angajase în traversare regulamentară pe trecere, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova. 


De fapt, în urma impactului dintre cele două vehicule, un autovehicul a fost proiectat pe acostamentul sensului de mers Ploiești Bucureşti, poziţionat ușor pe banda nr 1, iar celălalt a fost proiectat tot pe acostament, dar al celuilalt sens de mers, respectiv Bucureşti-Ploiesti.

Atât pietonul cat şi conducătorul auto vinovat au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. Niciunul dintre şoferii implicaţi nu consumase alcool.