Plantare de pomi la şcolile din Ploieşti

Redactia -

Plantare de pomi la şcolile din Ploieşti

Comunicat de presă

SC Servicii de Gospodărire Urbană Ploiesti SRL a încurajat și sprijinit, în permanență, activitățile educaționale care au ca scop încurajarea spiritului civic în rândul elevilor, în sensul întreținerii și înfrumusețării spațiilor verzi din municipiu.
Astfel, societatea noastră a stabilit parteneriate cu unitățile de învățământ, oferind atât uneltele necesare cât și suport tehnic – prin personal de specialitate – în cadrul derulării activităților de plantare a materialului dendrofloricol, pe zonele verzi din incinta curților instituțiilor de învățământ. La începutul acestei săptămâni, personalul de specialitate al societății a sprijinit cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale Nr.29, în desfășurarea acțiunii de plantare a 75 de arbuști și 25 arbori foioși pe zonele verzi din incinta unității respective, la acțiune participând elevi din diferite clase.
Totodată, angajații societății au derulat activități de plantare a materialului dendrologic de sezon și în parcul aferent scolii respective (Parcul Câineni).

SGU Ploieşti