Plimbat pe la echipe din cele patru colţuri ale ţării, astristul Daniel Vădrariu lasă cartierul de vest şi o ia spre… Vest

Redactia -

Nici în sezonul 2012-2013, mijlocaşul originar din Reşiţa, Daniel Vădrariu (foto, în echipament alb-negru, evoluând contra echipei FC Botoşani; www.liga2.ro), nu are loc în lotul primei formaţii a clubului Astra. După ce evoluţiile mai bune de la satelitul din Giurgiu îl readuseseră în atenţie, norocul nu i-a mai surâs lui Vădrariu. Bogdan Stelea nu îl are în vederi, motiv pentru care Daniel trebuie să-şi caute o altă echipă la care să fie împrumutat, el mai având parte, de când a fost adus în „9 Mai”, şi de alte detaşări, la cluburi din diverse zone geografice.

În prezent, de serviciile lui Daniel Vădrariu este interesată o formaţie nou-promovată în Liga a II-a, ACS Recaş, care s-a unit însă cu Politehnica Timişoara şi se numeşte acum ACS Poli Timişoara. S-a ajuns la această soluţie pentru ca urbea cea mai mare din Banat să nu dispară cu totul din fotbalul autohton. Lui Vădrariu nu i-ar displăcea deloc să meargă undeva mai aproape de casă, Reşiţa fiind despărţită de oraşul de la malurile Begăi de 111 kilometri. Renunţarea la Vădrariu a fost legată de conducătorii alb-negrilor de faptul că Ioan Niculae intenţionează să n-o mai înscrie pe Astra II Giurgiu în eşalonul secund, ci s-o aducă la Ploieşti, pentru a combate însă în Liga a III-a. Un eşalon în care reşiţeanul nu ar fi dorit să ajungă, având totuşi o anumită cotă şi fiind cumpărat de Astra, de la Jiul Petroşani, cu ani în urmă, contra unei sume de 50.000 de euro. Însă, niciodată nu a confirmat pe măsura talentului său indiscutabil.