Ploieștean, împușcat în cap, în timp ce dormea, cu un pistol airsoft

Daniel Dimache -

Ploieștean, împușcat în cap, în timp ce dormea, cu un pistol airsoft

În dimineața zilei de 19 iulie, în jurul orei 6.30 polițiștii Secției nr.2 poliție Ploiești au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat din municipiu, despre faptul că a fost împușcat, în zona capului, cu un pistol cu bile de cumnatul său.

In temeiul sesizării s-a constituit echipa operativă, care s-a deplasat la fața locului în vederea efectuării de verificări și cercetări.

Din cercetări a reieșit faptul că la data de 19 iulie a.c., în jurul orei 6.00, bărbatul în vârstă de 40 de ani a mers la domiciliul fostului cumnat, iar în timp ce dormea acesta, ar fi tras cu un pistol de tip airsoft în direcția capului, provocându-i leziuni, părăsind imobilul de îndată, într-o direcție necunoscută.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În baza cercetările și investigațiilor efectuate, in cursul aceleiași zile, polițiștii au reușit depistarea autorului, fiind condus la sediul subunității în vederea audierii.

Totodată, pe un teren viran din municipiul Ploiești a fost găsit pistolul de tip airsoft folosit, ocazie cu care lucrătorii din cadrul SAESP au luat măsura sancționării bărbatului, precum și măsura complementară a ridicării în vederea confiscării a pistolului respectiv.

Tot în cursul aceleași a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului.

Azi, 20 iulie, persoana în cauză a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, fiind plasată sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

Cercetările vor fi continuate de către polițiștii secției nr. 2 politie Ploiești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

(Fotografie cu caracter ilustrativ)