Ploieştean împuşcat în piept, transportat la Urgenţe. Poliţiştii cercetează cazul.

Daniel Dimache -

Ploieştean împuşcat în piept, transportat la Urgenţe. Poliţiştii cercetează cazul.

În cursul zilei de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 19⁰⁰ polițiștii Secției nr. 2 de Poliție Ploiești, au fost sesizați de către un echipaj SAJ, care intervenea la o solicitare cu privire la o persoană posibil împușcată.

Polițiștii deplasați la fața locului, au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 53 de ani, care prezenta o plagă la nivelul pieptului.

Totodată, polițiștii au identificat în locuința acestuia un pistol tip revolver, model vechi, supus notificării, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul în cauză a fost transportat la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate, în stare conștientă.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uzul de armă fără drept și vătămare corporală din culpă.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, urmând să fie stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului.

(Fotografie cu caracter ilustrativ)