Ploieştenii din Bariera Bucov, disperaţi de microbuzele care staţionează în zonă

Redactia -

Ploieştenii din Bariera Bucov, disperaţi de microbuzele care staţionează în zonă

Un ploieştean care locuieşte în Bariera Bucov se plânge, pe platforma de sesizări domnuleprimar.ro, de problemele create de transportatorii de persoane care iau călătorii din zonă. Iată ce spune acesta: 

„As dori sa va aduc la cunostinta o problema cu care ne confruntam cei care locuim in Bariera Bucov. Este vorba de statia de microbuze si autobuze din fata benzinariei Mol. Va rugam sa luati imediat masuri pentru mutarea acestei statii si construirea unei mici autogari (ca cea de la Castor si Polux).
Pe scurt, va rugam sa binevoiti a vizita aceasta statie in fiecare dimineata intre orele 7 si 8. Zeci de microbuze cu sute de calatori blocheaza strazile din jur, debarca calatorii direct in benzinarie, efectiv nu tin cont de nici o regula. Parcheaza autobuzele pe strazile din jur si au reusit sa strice trotuarul din cauza tonajului (vezi trotuarul ce inconjoara parculetul Stejarilor). Despre mizeria care o lasa in urma va rog sa-i intrebati pe cei de la Rosal. Nu ne putem odihni de zgomotul facut de motoare la 5 – 6 dimineata, nu avem acces la strada noastra. Nu inteleg cum cei de la benzinarie ii lasa sa parcheze in spatiul lor de nu mai ai loc sa alimentezi. Am vazut personal cum intr-o iarna isi dadeau curent la baterie langa skitul de gaz lichefiat!
Dle Primar, va rugam sa luati masuri pana nu se va intampla o mare nenorocire!”
Cu stima,
Florin Bonifate