Ploieştenii, pregătiţi să petreacă Revelionul la concertul din centrul Capitalei

Daniel Dimache -

Ploieştenii, pregătiţi să petreacă Revelionul la concertul din centrul Capitalei

Tot mai mulţi ploieşteni, obişnuiţi de ani de zile să petreacă Revelionul în stradă, la concertele din centrul municipiului şi desfăcând o şampanie în timpul focului de artificii de la cumpăna dintre ani, dezamăgiţi că anul acesta nu vor mai avea această ocazie în oraşul lor, îşi fac planuri pentru a pleca în Capitală.

La numai 60 de kilometri, adică o oră de condus autoturismul pe un DN1 care va fi cât se poate de lejer de parcurs în ultima zi a anului sau pe autostrada ce poate fi străbătută în circa jumătate din acest timp, tinerii, dar nu numai ei, se pregătesc să petreacă Revelionul la Bucureşti, atraşi de numele grele de pe afişul concertului organizat în noaptea dintre ani, de Primăria Capitalei, în Piaţa Constituţiei, dar şi de atmosfera de sărbătoare din Capitala României. Astăzi, în faţa Casei Poporului, se lucra pentru dezafectarea Târgului de Crăciun şi amenajarea pe aceeaşi locaţie a scenei şi a perimetrului de desfăşurare a Concertului de Revelion. 

Primăria municipiului Ploieşti nu a anunţat oficial nimic despre organizarea vreunui eveniment de către autoritatea publică în municipiu. Pe surse, se vorbeşte despre faptul că, în ultimul moment, s-a reuşit organizarea unui foc de artificii în Centru, însă nu s-a mai putut organiza tradiţionalul concert public pentru ploieşteni la Revelion Ploieşti 2019. 

Revelion 2019 în Piața Constituției:

La Revelionul din acest an, organizat de Primăria Capitalei în Piaţa Constituţiei, vor cânta artişti precum Delia, Smiley sau Carla’s Dreams, iar invitat special va fi DJ-ul internaţional André Tanneberger, cunoscut cu numele de scenă ATB, care va mixa live, iar recitalurile vor începe de la ora 19.30. Intrarea va fi liberă. Delia, Carla’s Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stan, Alex Calancea şi Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori, sunt artiştii care vor concerta în seara de Revelion, organizată de Primăria Capitalei în Piaţa Constituţiei. Una dintre clădirile emblematice ale Bucureştiului – Palatul Parlamentului – va face parte din scenografia spectacolului. Seara se va incheia cu un show de artificii.