„Ploiești Dancers” vrea să bată recordul la numărul de mini-majorete înscrise. Luna aceasta, cursurile sunt GRATIS!

Dragos Trestioreanu -

„Ploiești Dancers” vrea să bată recordul la numărul de mini-majorete înscrise. Luna aceasta, cursurile sunt GRATIS!

Începută, în 2014, cu o trupă de mini-majorete, care încânta publicul în sala Olimpia, la meciurile fostei mare campioane a baschetului masculin, CSU Asesoft Ploiești, activitatea cu fetițele grațioase a continuat an de an, iar – după rebranduire, odată cu înființarea „Ploiești Dancers” – se dorește sporirea numărului acestora, în acest moment fiind vorba despre nu mai puțin 60. Însă, se vrea a se bate… recordul privind numericul lor, motiv pentru care s-a găsit o nouă sală pentru antrenamente, la Școala nr. 24, din Ploiești, și o nouă coregrafă – Eliza Lișiță, despre care www.basketballploiesti.ro subliniază că are o mare experiență în cheerleading și dans modern. Pentru a stimula înscrierile, intenția fiind a fi cooptate mai multe mini-majorete, cursurile de inițiere din luna ianuarie 2017 nu îi vor costa pe părinți absolut niciun ban!

logo-mic-basketballploiesti-ro_-1-marit„În momentul de faţă, avem la dispoziţie aproximativ 60 de fetiţe, care se antrenează la Sala Sporturilor Olimpia, dar ne dorim să creştem numărul acestora, prin cooptarea a cel puţin 20 de membre noi, care să performeze în dans modern şi majorete” – notează același site, pe adresa căruia se pot face, online, dar și la telefon, și înscrieri: http://baskteballploiesti.ro/inscrieri/ sau numarul +40724.74.40.74.

Fetele care vor dori să devină mini-majorete, la competițiile sportive, dar și la spectacole ori eveninente sociale, vor avea vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani. Cum este vorba despre o activitate cu adevărat spectaculoasă, dar și plină de grație și sensibilitate, de amintit flashmobul de la super spectacolul din perioada trecutelor sărbători de iarnă, este de așteptat ca la cursuri să se înscrie cât mai multe fetițe. Chiar merită încercat!

Foto: www.basketballploiesti.ro