Ploiești, donații pentru Turcia

Daniel Dimache -

Ploiești, donații pentru Turcia

Primăria municipiului Ploiești, împreună cu întreaga comunitate locală, este alături de poporul turc, greu încercat de puternicele cutremure care au avut loc, în această parte a lumii, în data de 6 februarie a acestui an.

Astfel, reprezentanții Primăriei municipiului Ploiești s-au mobilizat și au reușit să doneze astăzi, 17 februarie 2023, la Cantina Socială a municipalității, cu sediul în strada Mihai Bravu nr. 231, produse constând în 105 pături, 40 baxuri pampers copii, 15 baxuri pampers adulti, 25 baxuri servețele umede, 20 baxuri tampoane, 30 baxuri pastă de dinți, 20 baxuri periuțe de dinți, toate în valoare totală de 12.500 lei.

Reamintim tuturor celor care vor să fie solidari cu cei grav afectați de această calamitate că pot face, în continuare, donații, la Cantina Socială a Primăriei Municipiului Ploiești, pînă în data de 14 martie a.c, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 -16.00.

Pot fi donate următoarele bunuri:

* Paltoane, geci, pelerine de ploaie, ghete, cizme, pulovere, pantaloni, mănuși, căciuli, fulare, eșarfe, ciorapi, șosete, lenjerie de corp

* Saltele (pentru cort), pilote, pături, saci de dormit, reșouri, radiatoare, lămpi pe gaz, butelii, termosuri, lanterne, baterii externe, generatoare

* Cutii cu alimente (produse alimentare neperisabile, conserve), mâncare pentru bebeluși, scutece, produse de igienă și curățenie, produse de igienă pentru femei.

 

Ajutoarele strânse în acest punct de colectare vor fi livrate în orașele afectate din Turcia, cu sprijinul Instituției Prefectului județul Prahova, Autorității pentru Managementul Dezastrelor Naturale, Asociației Oamenilor de Afaceri Turci în România și al Ambasadei Republicii Turcia la București.

Important! Bunurile care vor fi donate în cadrul acestei campanii trebuie sa fie NOI!

Menționăm, totodată, că se pot face și donații în bani pentru a ajuta persoanele afectate de cutremurele din Turcia, în conturile Asociației Oamenilor de Afaceri Turci în România:

Garanti Bank: RO12UGBI0000122003395RON (RON)

Garanti Bank: RO05UGBI0000122003396 EUR (EUR)

Credit Europe Bank: RO57FNNB000901050794RO01 (RON)

Administrația publică ploieșteană mulțumește comunității locale și tuturor celor care și-au manifestat, prin donații, compasiunea și înțelegerea pentru poporul turc, puternic afectat de această calamitate.