Ploieşti. Probleme cu căldura în apartamente? Unde puteţi suna pentru sesizări

Redactia -

Ploieşti. Probleme cu căldura în apartamente? Unde puteţi suna pentru sesizări

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, aduce la cunoștința  cetățenilor faptul că, în contextul reluării furnizării agentului termic pentru toți beneficiarii sistemului centralizat de termoficare, eventualele disfuncționalități care pot surveni în procesul de livrare a agentului termic către populație, pot fi semnalate, de urgență, atât operatorului S.C. Termo Ploiești S.R.L, cât și Primăriei municipiului Ploiești.

Pentru remedierea promptă și eficientă a aspectelor semnalate, ploieștenii au posibilitatea să apeleze, direct, operatorul de termie la nr. 0.800.672.777 – Telverde (număr de telefon gratuit, apelabil la nivel național în orice rețea, 24 de ore din 24, 7 zile din 7); 0244 520 312 (Centrala), respectiv Dispeceratul Primăriei municipiului Ploiești, la nr. de tel. 0244 984 (Alo, domnule Primar) sau Telverde 0.800.800.884.

În situația în care apar astfel de disfuncționalități, cetățenii sunt rugați să contacteze, de asemenea, și reprezentanții asociațiilor de proprietari, în vederea verificării instalațiilor interioare.

Totodată, ploieștenii sunt îndrumați să se informeze, în cadrul asociației de proprietari din care fac parte, dacă aceasta a solicitat, în mod expres, operatorului de termie, nereluarea furnizării agentului termic pentru această perioadă.

Reamintim, în acest context, că, începând cu data de 2 noiembrie 2023, etapizat, a fost reluat procesul de livrare a agentului termic către toți beneficiarii sistemului centralizat de termoficare din municipiul Ploiești.