Ploieşti Shopping City împlineşte 3 ani. Surprize pentru clienţi în weekend

Redactia -

Ploieşti Shopping City împlineşte 3 ani. Surprize pentru clienţi în weekend

Ploiești Shopping City își invită clienții să sărbătorească împreună 3 ani de shopping și entertainment de calitate într-un weekend aniversar plin de surprize pentru cei ce trec pragul celui mai important centru comercial din județul Prahova.

Vouchere cadou în valoare de 30 lei la aniversarea de 3 ani Ploiești Shopping City

În weekendul 13 – 15 noiembrie, între orele 10:00 – 22:00, toți cei ce fac cumpărături de minim 200 lei, în oricare din magazinele Ploiești Shopping City, cumulate pe maxim două bonuri de cumpărături, sunt răsplătiți pe loc cu un voucher cadou de 30 lei.

„Ne bucurăm că de 3 ani suntem mai aproape de prahoveni, dâmbovițeni, buzoieni și nu numai și le oferim experiențe unice de shopping și entertainment. Vreau să le mulțumesc pentru susținere tuturor celor ce ne-au trecut pragul și să îi invit să sărbătorească împreună cu noi 3 ani de Ploiești Shopping City. Îi așteptăm cu vouchere cadou, sesiuni de make-up și hairstyle gratuite, dulciuri și baloane.”, a declarat Marina Trifina, Marketing Manager Ploiești Shopping City.

Răsfăț pentru doamne și domnișoare la Beauty Corner

Devenit deja tradiție, Beauty Corner-ul din Ploiești Shopping City le așteaptă pe doamne și domnișoare cu make-up și hairstyle gratuit. Partenerii locului de răsfăț special amenajat, situat în zona scărilor rulante sunt brandurile Sephora, Marionnaud, Douglas, dar și Atelierele ILBAH Ploiești, partenerii Ploiești Shopping City la fiecare eveniment important.