Ploiesti Shopping City – stadiul lucrărilor. GALERIE CU 40 DE FOTOGRAFII

Redactia -

Ploiesti Shopping City – stadiul lucrărilor. GALERIE CU 40 DE FOTOGRAFII

Astăzi, 15 iunie, reprezentanţiii media au participat la o întâlnire organizată de NEPI şi Carrefour Property, prin care cele 2 companii au prezentat desfăşurarea lucrărilor la mallul Ploieşti Shopping City. Acestea se estimează a fi finalizate pe 15 noiembrie, anul curent. Pe lângă reprezentanţii NEPI şi Carrefour, la eveniment au participat prefectul Ploieştiului, Marius Sersea şi preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, care au susţinut declaraţii cu privire la măsurile prin care instituţiile lor au susţinut proiectul în cauză.
Investiţia totală realizată de Carrefour şi NEPI pentru construcţia mallului se ridică la 65 milioane euro, iar suprafaţa total închiriabilă în cadrul complexului va fi de 55000 mp. Astfel, împreună cu hipermarketurile înconjurătoare, zona Ploieşti Shopping City se estimează a deveni cel mai mare areal comercial exterior Bucureştiului din sudul României.
Până în prezent, a fost finalizată structura de rezistenţă a mallului, desfăşurându-se în prezent lucrări la partea de pardoseală, acoperiş şi instalaţii a complexului.

{AG}lucrari_ploiestishopping{/AG}