PLOIEŞTI. Cuţitar prins de jandarmi într-un autobuz RATP

Redactia -

PLOIEŞTI. Cuţitar prins de jandarmi într-un autobuz RATP

Miercuri 31 octombrie a.c. în jurul orei 16.45, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile „Matei Basarab” Ploieşti, în timp ce executau acţiuni în comun cu lucrătorii Regiei Autonome de Transport Public Ploieşti, s-a sesizat despre faptul că o persoană de sex bărbătesc, călătorea fără a deţine documente de călătorie valabile pe mijlocul de transport în comun.
Incidentul s-a produs în zona de centrală a oraşului, într-un mijloc de transport în comun, după ce bărbatului i-au fost solicitate documentele de călătorie. Jandarmii au procedat la legitimarea persoanei, iar la controlul corporal a fost găsit un cuţit şi un box metalic.
Acesta a fost condus la sediul unităţii unde au fost întocmite documente de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii port, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului şi a boxului. Dosarul cu actele de constatare urmează a fi predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.