PLOIEŞTI / Încercare de jaf la o agenţie Loto – UPDATE

Redactia -

În această dimineaţă, un bărbat înarmat cu un cuţit a încercat să jefuiască agenţia Loto de la intersectţa străzilor Roşiori cu Grădinari, din cartierul Mihai Bravu. Responsabila agenţiei s-a luptat cu hoţul reuşind să-l pună pe fugă. 

Iată comunicatul IPJ Prahova: În acestă dimineaţă, în jurul orei 8.30, Inspectoratul de Poliţie Prahova a fost sesizat prin intermediul numărului unic de urgenţă „112” cu privire la faptul că responsabila unei agenţii loto amplasată pe strada Grădinari dein Ploieşti, a fost atacată de o persoană necunoscută.

Primele cercetări efectuate au arătat faptul că imediat după ce adeschis agenţia loto, în interior a pătruns un tânăr necunoscut în vârstă de aproximativ 20-25 ani, care sub ameninţarea unui cuţit a cerut femeii să-i dea banii din încasări.

Femeia i-a explicat că încă nu a încasat niciun ban şi s-a împotrivit, lovind cu palma peste cuţitul cu care era ameninţată, împrejurare în care s-a tăiat la un deget.

După acest incident, suspectul a fugit într-o direcţie necunoscută.

Din interiorul agenţiei nu au fost sustrase sume de bani, iar reclamanta nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale ca urmare a leziunilor suferite.

În prezent sunt efectuate cercetări de către Poliţia Municipiului Ploieşti, în vederea depistării suspectului şi luării măsurilor legale.