Ploiești Shopping City deschide cea mai modernă zonă de divertisment din sudul țării

Redactia -

Ploiești Shopping City deschide cea mai modernă zonă de divertisment din sudul țării

Centrul comercial Ploiești Shopping City anunță deschiderea celui mai modern centru de distracție din sudul ţării. Investiţia în valoare de 1,2 milioane de euro a fost realizată de către Play Again&The Jack, unul dintre cei mai mari operatori de entertainment din România. Zona de divertisment din Ploiești Shopping City introduce un nou concept de petrecere a timpului liber, punând la dispoziția clienților o zonă modernă cu piste de bowling, mese de biliard, simulatoare, precum și o sală de jocuri de noroc de tipul „Slots & Roulette”, cu amenajări premium. Dispusă pe o suprafață de peste 1300 mp, noua zonă de distracție este inaugurată oficial pe 1 august 2013, la ora 16:00, și va oferi în permanență entertainment de calitate clienților Ploiesti Shopping City, având program de funcționare non stop.

Aceleaşi dotări ca în centrele de divertisment din SUA, Canada sau Europa

„Play Again” este cea mai modernă zonă de jocuri și distracție din sudul ţării, dotată cu echipamente și aparate de ultimă generație, oferindu-le clienților săi o experiență plăcută, alături de prieteni, colegi sau familie. Jocurile pe care le pune la dispoziție „Play Again” sunt alese atât pentru jucători individuali, cât și pentru cei care preferă să joace în echipă, oferind cea mai bună alternativă de petrecere a timpului liber. Clienții vor avea la dispoziție 14 mese profesionale de biliard, 5 piste de bowling special amenajate și pentru jocul copiilor, o zonă de simulatoare, darts, tenis de masă, precum și alte 16 aparate pentru jocuri ca air hockey, baschet și multe altele. Toate aparatele și simultatoarele sunt produse în SUA și Canada, iar pistele de bowling au fost importate din Canada.
Pentru iubitorii de jocuri de noroc, „The Jack” pune la dispoziția clienților „Slots & Roulette”, o sală de jocuri modernă și elegantă, cu amenajări premium, dotată cu 52 de slot machines, precum și o ruletă electronică, oferindu-le un ambient plăcut, special gândit pentru ca aceștia să își provoace norocul și îndemânarea.

Surprize pe toată perioada verii

Cu ocazia deschiderii centrului de distracție, Ploiești Shopping City va oferi tuturor clienților reduceri și promoții, precum și alte surprize, ce se vor prelungi pe toată durata verii.
Astfel, pe 2 și 3 august, în intervalul orar 22:00 – 02:00, ploieștenii sunt asteptati la „Nopțile devoratorilor de reduceri și distracție”. În acest interval, clienții vor beneficia de gratuitate la jocurile din sala „Play Again” și se vor bucura de multe alte suprize. Doi dintre cei mai în voga artiști români, Corina și Horia Brenciu, vor întreţine atmosfera şi vor interpreta cele mai cunoscute hituri ale lor. Pe 2 august, la miezul nopții, Corina îi va încânta pe ploieșteni cu ultimele hituri, iar pe 3 august la ora 23:00, Horia Brenciu va oferi un spectacol inedit, după care va fi prezent în zona de entertainment, astfel încât clienții Ploiești Shopping City vor putea interacționa cu celebrul cântăreț.

„Pentru a marca inaugurarea centrului de distracție, am conceput momente cât mai variate, care să le ofere vizitatorilor o experienţă plăcută şi completă. Suntem convinşi că energia şi emoţia spectacolelor derulate vor reuni oameni de toate vârstele – copii, tineri şi vârstnici. În definitiv, prin asta se caracterizează Ploieşti Shopping City – prin multiple oportunităţi de shopping și petrecere a timpului liber, potrivite pentru toate categoriile de vârstă”, spune Corina Toma Directorul General al Ploieşti Shopping City.

Alături de cea mai modernă zonă de distracție și relaxare din regiune, Ploiești Shopping City oferă vizitatorilor numeroase opțiuni de petrecere a timpului liber, incluzând cel mai mare cinematograf din afara Bucurestiului, cu 12 săli de cinema dotate cu tehnologie de ultimă generație și o terasă exterioară situată la primul etaj al zonei de food court unde, în fiecare weekend, au loc evenimente întreținute de DJ renumiți. Totodată, cel mai mare mall din Prahova dispune de un spațiu de joacă pentru copii, dotat cu un perete de escaladă modern, precum și de restaurante, zonă de food court și cafenele, toate lânga cei mai renumiți retaileri de fashion, încălțăminte, sport și servicii.