Ploiești Shopping City sărbătorește primăvara: Fashion & Beauty Corner, Ateliere Creative pentru Copii și Târg de Mărțișor

Redactia -

Ploiești Shopping City sărbătorește primăvara: Fashion & Beauty Corner, Ateliere Creative pentru Copii și Târg de Mărțișor

Mărțișorul aduce la Ploiești Shopping City evenimente speciale dedicate primăverii și cadouri surpriză pentru vizitatori. Astfel, în perioada 1 – 2 martie, femeile vor avea parte de zile pline de răsfăț, cu ședințe de înfrumusețare și seminarii de modă și stil, în cadrul Fashion & Beauty Corner. Copiii vor fi inițiați în arta mărțișoarelor handmade prin atelierele de creație. În plus, cei care sunt în căutarea Mărțișorului perfect, pot alege dintre sutele de idei din cadrul Târgului de Mărțișor, desfășurat până pe 2 martie.

 

Răsfăț de primăvară la Fashion & Beauty Corner

 

În cadrul Fashion & Beauty Corner, clientele Ploiești Shopping City vor fi răsfățate de cei mai buni profesioniști cu sesiuni gratuite de machiaj, coafură, manichiură, dar și cu premii surpriză. Mai mult, ele vor avea ocazia să întâlnească specialiști care le vor împărtăși cele mai bune sfaturi de alimentație și sport, putând urmări și demonstrații de antrenamente fizice, precum spinning și kangoo jumps. Cei ce trec în weekend pragul centrului comercial Ploiești Shopping City vor putea admira și prezentări de modă, atât pentru femei, cât și pentru copii, și vor afla de la cei mai buni consilieri care sunt noile tendințe de stil din sezonul primăvară – vară 2014. Zona de răsfăț este deschisă vizitatorilor în perioada 1 – 2 martie, între orele 14:00 – 21:00.

 

Mărțișoare handmade create de cei mici

 

Ploiești Shopping City pregătește o experiență unică și pentru cei mici și organizează ateliere de creație unde copiii, cu ajutorul celor mai iscusiți îndrumători, vor învăța să creeze mărțișoare handmade. Organizatorii au pregătit pentru micuți și alte activități, precum face painting și modelaj baloane. La ateliere, copiii pot merge în perioada 1 – 2 martie si 8-9 martie între orele 12:00 – 20:00.  

Ploiești Shopping City găzduiește și Târgul de Mărțișor, unde cei care își doresc să aleagă Mărțișorul perfect pentru cineva drag vor putea alege din oferta bogată de modele inedite, de la cele clasice până la cele lucrate manual, dar și mărțișoare dulci precum bomboane fine sau alte sortimente de ciocolată. Târgul poate fi vizitat zilnic până pe 2 martie, între orele 10:00 – 22:00.

În acest weekend, pe 2 martie, vor fi anunțați și câștigătorii celei de-a doua excursii oferite de BIBI Touring. Clienții se pot înscrie in continuare la tombolă până la mijlocul lunii martie prin cumpărături de minim 150 de lei.